Webudvikling
 
Skal I have lavet et nyt website, en portal eller et e-handelssystem? Vi arbejder med at give jeres virksomhed en helhedsløsning, der følger projektet fra analyse, markedsføring og design, til drift og måling af webapplikationer.
 

Websites
KommaKolon tager udgangspunkt i jeres virksomhed.

Vi lægger stor vægt på at forstå jeres forretning, inden vi udvikler et website så vi kan imødekomme jeres behov. Vi arbejder ud fra fast beskrevne procedurer og i tæt dialog med vores kunder. For os handler det om, at give jer mest mulig forretningsværdi.

Hos KommaKolon tager vi udgangspunkt i jeres identitet (produkt/services, branchen, konkurrenter, kunder mm.)

Vi bruger en virksomheds-udviklingsramme, hvor vi sigter på strategisk at styre mod et bedre renommé. Et positivt renommé kan tiltrække ressourcer som penge, kunder, ansatte m.m. til jeres virksomhed.     

Processen vi bruger for udvikling af websites går igennem fire faser og er beskrevet i en brochure som kan downloades her.

Portaler
Har du behov for at præsentere indhold, strømline forretningsprocesserne og dele oplysninger inden- og udenfor din organisation? Her kan en portalløsning som Microsoft Sharepoint hjælpe dig.

I samarbejde med jer, skræddersyer vi en løsning som passer til jeres unikke behov. Der er mange anvendelsesmuligheder og fordele i at få udviklet en portal, for blot at nævne nogle få:

  • Samarbejde effektivt med andre i organisationen
  • Oprette personlige websteder
  • Kalenderdeling
  • Dokumentdeling

E-handel
At sælge via Internettet handler for os om langt mere end at åbne en e-handels butik.
Der skal være en tråd fra strategi, online kommunikation & markedsføring til integrationen i virksomhedens egne lager- og økonomisystemer som Navision, SAP mm.

Vi er med til at sikre, at der skabes fokus på forretningsstrategi, markedsføring og optimale forretningsprocesser.

 

Download vores brochure og læs mere om processen i forbindelse med udviklingen af et nyt website.

Brochure, Webudvikling