Forretningssystemer
 
Leder I efter et forretningssystem der er skræddersyet til jeres behov og samtidigt gør brug af de bedste komponenter og moduler på markedet? Vi laver løsninger, der passer til de virksomheder vi arbejder for.
 

Kundetilpassede løsninger
Har I behov for et forretningssystem der er skræddersyet til jeres behov og samtidigt gør brug af de bedste komponenter og moduler på markedet? Vi laver løsninger, der passer præcist til de virksomheder vi arbejder for. Her er bedre processer, forankring i organisation, mer- og brugerværdi nøgleord for os.

Hos KommaKolon bruger vi meget tid på at undersøge markedet for de bedste komponenter og moduler. Vi sammensætter dem for at skræddersy et dynamisk og tilpasset system til vores kunder. Derved undgår kunden at investere i overdimensionerede og omkostningstunge standardsystemer, som kunden ikke kan udnytte. Vi har fokus på processer som passer til kundens forretning.

Systemintegration
Systemintegration handler om at få jeres forskellige applikationer til at kommunikere sammen - eksempelvis for at opnå enklere processer eller for at spare tid. Kort sagt, handler det om at tilføre merværdi til jeres forretning.
Vi har bl.a. leveret løsninger, hvor vores kunder via enkelte tryk automatisk overfører Outlook e-mails ind i deres forretningssystemer, designet kampagnemoduler som giver dynamiske formularer og automatisk logning af kundesvar, således at disse også bliver en del af forretningssystemet.

KommaKolons filosofi er, at it-systemer skal være simple, brugervenlige og effektive for kunden. Derfor arbejder vi med begrebet systemintegration, der handler om at få jeres software-systemer til at tale sammen, så de bliver mere effektive, komplette og brugervenlige.

Eksempler på systemintegration er udveksling af data imellem jeres økonomisystem og Microsoft Outlook. Kundekampagner via internettet, hvor svarene gemmes direkte i jeres kundesystem osv. Formålet er, at opnå en mere effektiv vidensudveksling imellem jeres systemer, som i sidste ende kan give jer fordele som:

  • Frigive tid til jeres medarbejder, så de kan fokusere på andre opgaver
  • Give større sikkerhed for dit datagrundlag
  • Hurtigere sagsbehandling
  • Bedre service overfor dine kunder.