Kristensen properties
 
Udvikling af forretningssystem til Kristensen properties
 
  •  
  •  

Kristensen properties formidler ejendomsinvesteringer til højtlønnede og formuende dansker, igennem ejendomsaktier og kommanditselskaber.

Indgangsvinkel til case
Kristensen properties arrangerer hvert år flere arrangementer for deres kunder og forretningsforbindelser. Hvert enkelt arrangement kræver planlægning og styring helt ned i de mindste detaljer. Derfor ønskede Kristensen properties, at få forbedret deres arbejdsgange, ved at lade kunderne få adgang til en online tilmelding. En tilmelding, som gemmes direkte i deres forretningssystem. Derudover ønskede de, et tilmeldingsmodul, der skal kunne tilpasses de specielle detaljer, der er ved hvert enkelt arrangement.

Løsning
I samarbejde med Kristensen properties udarbejdede vi en løsning, der gør sælgerne i stand til at udvælge kontaktpersoner fra forretningssystemet, der skal tilbydes en plads til arrangementet. Derudover kan marketingsafdelingen opsætte systemet i forhold til tekster, muligheder etc. og i sidste ende kan den enkelte deltager  logge sig ind og udfylde en formular, der er baseret på marketingsafdelingens opsætning.

Muligheder med løsningen

  • Centralt overblik over deltagere og ønsker
  • Sparet tid på administration
  • Online tilmelding, som er integrer i forretningssystemet (CDM)
 

Udviklingsår:
2008
Kunde:
Kristensen properties
Status:
Afsluttet

Web:

www.kristensenproperties.com