Nyt corporate website til BHJ
 
Et nyt tidssvarende website markerer BHJ´s position som en førende international aktør i kødindustrien
 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Opsummering
Som et led i en omfattende markedsføringsstrategi ønskede BHJ et nyt og tidssvarende corporate website med et brugervenligt administrationsmodul, gearet til vækst.

KommaKolon har, i tæt samarbejde med BHJ, designet og udviklet et website, som understøtter virksomhedens høje krav til brugervenlighed på tværs af en lang række forskelligartede forretningsområder.

Udfordringen
BHJ A/S er en stor international virksomhed med hovedsæde i Gråsten og datterselskaber i det meste af verden. Virksomheden beskæftiger sig med salg af kødingredienser og kødprodukter under en lang række forretningsområder.

Pga. virksomhedens mangeartede forretningsområder har det været en udfordring at skabe en fælles platform med et nyt corporate website, og samtidig danne ramme for præsentationen af en lang række forskelligartede produkter.

Den daglige drift og opdatering af websitet varetages af en marketingsafdeling med flere redaktører, hvilket også har stillet store krav til brugervenligheden af administrationsmodulet.

Virksomheden har over 700 ansatte verden over, og er repræsenteret i mere end 60 lande verden over.

Løsningen
Igennem et tæt samarbejde med BHJ´s marketingsafdeling har vi udviklet et skræddersyet et website med fokus på brugervenlighed og branding af virksomhedens 10 forretningsområder.

En detaljeret forretningsforståelse dannede grundlaget for interaktionsdesignet som fortæller hvordan vi, via websitet, kommunikerer med brugerne og er samtidig med til at sikre en overskuelig navigation på trods af store mængder indhold.

Med et kampagnemodul som kan skræddersyes til de respektive forretningsområder er det blevet muligt at målrette specifik information til specifikke målgrupper på sitet. Kampagnemodulet, som både kan indeholde videoer og billeder, er med til at give brugeren en klar opfattelse af virksomhedens produkter og værdier.

En avanceret personsøgning gør det nemt at finde relevante kontaktpersoner inden for et givent forretningsområde uanset hvor på sitet du befinder dig. Desuden har vi designet og udviklet specifikke templates til præsentationen af de mange produkter. Dette er gjort i tæt samarbejde med de enkelte afdelinger for at skabe en optimal kommunikation med henblik på salg til de nuværende og potentielle kunder.

Udviklingen af et kundelogin sikrer kunder adgang til særlig følsom information om produkterne. Det nye kundelogin er udviklet med henblik på, i højere grad end tidligere, at bruge websitet som en aktiv del af forretningen.

Websitet er udviklet med Sitecore CMS som særligt udemærker sig ved, på sigt, at kunne håndtere de mange forskellige sprog og datterselskaber. Med Sitecore CMS har BHJ fået en fremtidssikret løsning som kan udvikle sig i takt med virksomhedens behov.

 

Udviklingsår:
2011
Kunde:
BHJ
Status:
Afsluttet
Website:
www.BHJ.com

 

Download vores brochure og læs mere om processen i forbindelse med udviklingen af et nyt website.

Brochure, Webudvikling

 

I denne video kan du se en introduction til Sitecore CMS